zuid holland
massage.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Zuid Holland

 • Den haag robin van wees
  Informatie over deze vorm van ontspanningsmassage, de werkwijze en de achtergrond van de masseur. Ook word er informatie gegeven over de massagecursussen en workshops die regelmatig gegegeven worden.
  http://www.integratieve-massage.nl/
 • Health-choice massage moordrecht
  Fitter, energieker, minder stress- en pijnsymptomen, gezonder en letterlijk “beter in uw vel zitten”? Voor u prive, voor uw medewerkers of als ZZP-er. Bij u thuis of op het werk in de regio\'s rond Gouda, Capelle aan den IJssel, de Krimpenerwaard en de Vlist. Leest u verder op de site voor uw mogelijkheden t.a.v. specifieke massages of gewichtsconsulten.
  http://www.health-choice.nl
 • Manuva massage& wellness
  Manuva massage & wellness is een praktijk in Rockanje waar men terecht kan voor verschillende soorten massages zoals ontspanningsmassage,klassieke massage, stoelmassage, afslankmassage, anti-hoofdpijn massage, ayurvedische massage en thaise yoga massage. Ook zijn er verschillende wellness behandelingen mogelijk die ook weer te combineren zijn met massages zoals, bodyscrub, bodypakking, schelpen massage, kaarsen massage en ijsbollen gezichtsmassage
  http://www.manuva-massage.nl
 • Massage den haag
  Massagesalon in den haag
  http://www.massage-den-haag.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Zuid Holland